Samarbetspartners

de Buyer är ett klassiskt franskt varumärke som producerar högkvalitativa köksprodukter i klassisk och modern design som är populära hos såväl professionella- som amatörkockar. de Buyer är ett familjeföretag som grundades 1830 och har sin bas i Vosges i nordöstra Frankrike.

Exxent produkter karaktäriseras av funktion, kvalitet och klassisk svensk design. Exxent ägs av en av sveriges ledande leverantörer av köks- och restaurangprodukter. Köksprodukterna är rejäla och tåliga vilket har gjort Exxent till många kockars favorit. Hos Kök & Bar finner du ett hela sortimentet av Exxents breda utbud av köksprodukter för både matlagning och servering. Exxents produkter för matlagning är framtagna av proffs och erbjuder alltifrån kvalitativa och rejäla kastruller, stekpannor och köksmaskiner till knivar, baktillbehör och köksredskap. För det dukade bordet erbjuder Exxent bestick, porslin, kannor, skålar, koppar och mycket mer i klassisk och stilren design. Även många praktiska och klassiska bartillbehör som shakers, vin- och champagnekylare finns i webbshopen.

Xantia ägs av svenska MerxTeam som producerar produkter för storkök och restaurang såväl som för privata hushåll. Produkterna har tagit plats i många restauranger och är väldigt populärt restaurangporslin då Xantias porslin anses vara tåligt samtidigt som det är vackert. Produkterna har klassisk svensk design samt hög funktionalitet och kvalitet, varför de blivit många kockars favorit. Exxent har olika porslins- och besticklinjer, varav Xantia är en av dem. Tanken bakom Xantia är att sprida matglädje, inspiration genom bestick och porslin som dessutom är användarvänliga, för proffskockar som hobbykockar.

Xirbi består av ett brett sortiment av möbler framtagna för att möta de tuffa krav som ställs i offentlig utemiljö. Alla våra produkter är tillverkade med fokus på lång hållbarhet och enkel hantering. Hög kvalitet och trendkänslighet är ledord för oss i produktionen av våra möbler.

Mer info på http://xirbi.com/